Aurinkoinen elopäivä

Hernesoppa loppui, makkara loppui. Ja kello oli vasta 13.30. Mitä tehdään? -Haetaan lisää makkaroita ja keitetään lisää kahvia. Hyvä! Nämä ovat merkkejä siitä, että kävijöitä tämän vuoden elopäivänä oli enemmän kuin koskaan. 

Merirosvoilla oli kiire ja heillä taisi olla vähän hikiset oltavatkin. Lasten toimintakeskuksessa oli monenlaista tekemistä. 

Ikkalan koulun vanhempaintoimikunnan lettupisteessä oli pitkä jono ja vanhemmat hyvin kiireisiä. Se tarkoittaa sitä, että Ikkalan koululaisille on tiedossa retkirahaa. 
Lettupiste
Ikkalan kyläyhdistyksen pöydällä ollut tietovisa keräsi vanhojen esineiden ympärille paljon kiinnostuneita ja tietäjiä. Oikeat vastaukset tietäneiden kesken arvottiin palkinto. Arpa suosi Tarja Laakkosta. Tässä esineiden nimet vastaukset: 1) Moottorisahan teräketjun teroitin, 2) Käsimankeli (ilman pulikkaa) ja 3) Suutarin/nahkurin pihti.
Kyläyhdistyksen pöydässä sai myös ehdottaa nimeä Ikkalan luontopolulle. Nimiehdotuksia tuli monenlaisia. Ikkalan kyläyhdistyksen hallitus päättää nimestä ehdotusten perusteella. Nimiehdotuksen tehneiden kesken arvottiin pieni palkinto. Onnellinen palkinnon voittaja oli Marja Laakso.

Lapset odottivat klo 14 alkavaa pinjataa, ja he jonottivat kauniisti. Aikuiset varmistivat, ettei kukaan loukkaantunut, kun karkkia täynnä ollutta merirosvolaivaa yritettiin rikkoa pesäpallomailalla. Olihan se ilo nähdä lasten iloa ja hihkumista. Aikuisetkin taisivat tulla hyvälle tuulelle. 




Nyt on aika kiittää kaikkia Ikkalan elopäivän osallistujia ja järjestäjiä. Me kaikki me teimme mahtavan tapahtuman Ikkalan kauniissa elokuisessa lauantaissa. Kiitos!
Nykyinen ja aiempi Ikkalan kyläyhdistyksen puheenjohtaja. Toisella kädessään lahjakortti omenapuun ostoon.


Alla Cesar Sulvaran, Diona Sulvarán ja meidän Fefe:

 
Video Ikkalan pinjatasta:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti