Liity jäseneksi!

Kyläyhdistyksen tavoitteena on edistää ja kehittää kylän viihtyvyyttä, asukkaiden hyvinvointia, yhteisöllisyyttä, vaalia kylän vetovoimaisuutta. Mitä enemmän kyläyhdistyksessä on jäseniä ja mitä enemmän ihmisiä osallistuu yhdistyksen toimintaan, sitä enemmän painoarvoa yhdistyksellämme on. Ja sitä kovempi ääni saadaan tarvittaessa aikaiseksi! Tällä hetkellä (13.1.2019) jäseniä on 106.

Yhdistyksen varsinaisiksi jäseniksi hallitus hyväksyy yhdistyksen toimialueella asuvat vakituisesti tai muutoin asuvat henkilöt, jotka hyväksyvät yhdistyksen säännöt. Varsinaisilta jäseniltä ei sääntöjen mukaan peritä jäsenmaksua.

Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö (jäsenmaksu 20 €) tai oikeuskelpoinen yhteisö (jäsenmaksu 50 €), joka haluaa tukea yhdistyksen  toimintaa.

Varsinaiseksi jäseneksi (ei jäsenmaksua) tai kannatusjäseneksi (jäsenmaksu) voit liittyä lähettämällä yhteystietosi etusivun yhteystietokentän kautta (nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelin) tai sähköpostilla ikkala.kylayhdistys@gmail.com

Tervetuloa Ikkalan kyläyhdistyksen jäseneksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti