Kurssikyselyn satoa



Ikkalan kyläyhdistys jakoi kyläläisille 21.1.2019 kyselyn kursseista, joita he haluaisivat Hiiden opiston järjestävän Ikkalan koulussa. Kysely jaettiin paperisena Ikkalan postilaatikoihin (200 kpl) ja jäsenviestinä yhdistyksen jäsenille. Lisäksi kysely oli yhdistyksen kotisivuilla sekä Ikkalalainen facebook-ryhmässä.

Vastauksia tuli tähän päivään mennessä eri muodoissa yhteensä noin 60. Samassa vastauksessa saattoi olla useampia kurssitoiveita. Eniten toivottiin erilaisia liikunnan muotoja, kuten kuntoliikuntaa ja joukkuepelejä. Kädentaitokursseista esitettiin paljon toiveita. Tietotekniikka sai myös paljon mainintoja, erityisesti tietokoneen käytön opastus senioreille. Musiikin puolelta toivottiin varsinkin kitaran soiton opetusta. Kuvataide, tanssi ja kieliopinnot keräsivät myös useampia mainintoja.

Kiitos vastauksista! Kyselyn tulokset on nyt toimitettu Hiiden opiston rehtorille. Niistä varmaankin on apua syksyn ja ensi vuoden kurssien suunnittelussa. Ja toivottavasti saisimme opiston kurssitoimintaa Ikkalan kouluun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti