Ylimääräinen näytös su 12.6. klo 18.00

Peikko-"oopperan" suosio yllätti tekijät Ikkalassa/ 
Ikkalan Peikko-"oopperalle" ylimääräinen näytös 
Ikkalan Kyläyhdistyksen parhaillaan valmistelema vauhdikas koko perheen näytelmä Pieni Peikko-"ooppera" ei ole vielä ehtinyt ensi-iltaansa, kun sen kesäkuun kaksi näytöstä ovat jo lähes loppuunmyytyjä. 
- Olemmekin päättäneet järjestää ylimääräisen näytöksen sunnuntaina 12.6. klo 18, jotta kaikki halukkaat saisivat nähdä, mitä Ikkalanvuoren peikoille tapahtuu.  Peikkojen ja koko Ikkalanvuoren olemassaolo on näet uhattuna malminetsijöiden takia, kertoo Liisa Jäppinen, joka on näytelmän käsikirjoittaja ja toinen ohjaajista. 
 
 Koska näytelmän tekoon osallistuu miltei parikymmentä ikkalalaista, heidän lähipiirinsä kiinnostus selittää osan varauksista.  
-  Mutta vaaraajien joukossa on tietysti melkoisesti muitakin. Onhan näytelmästä kirjoitettu ja mainoksia on levitetty lähialueilla. Ilahduttaa, että tämä Kyläyhdistyksemme historian ensimmäinen näytelmähanke on saanut näin lentävän lähdön, Jäppinen sanoo. 
 
Pienen Peikko-"oopperan" ensi-ilta on pe 10.6. klo 18. Sunnuntain 12.6. ensimmäinen näytös on klo 15 ja ylimääräinen näytös klo 18. Näytelmä on mahdollista nähdä vielä yhden kerran myös elokuussa 21.8. klo 15. Tiedustelut ja varaukset: 040 5831732/Päivi Laari. - lj
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti